tag:blogger.com,1999:blog-4698333631338097049.post4040819151341133141..comments2018-01-31T12:40:04.443-08:00Comments on Stockmans Bröd: RågsurCristofferhttp://www.blogger.com/profile/13395280248477521069noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4698333631338097049.post-69047482838725641162018-01-31T12:40:04.443-08:002018-01-31T12:40:04.443-08:00Stockman, Nu har min deg jäst en vecka och jag har...Stockman, Nu har min deg jäst en vecka och jag har fyllt på med mer. Ska lägga ner den i en plastbalja med lock imorgon och baka i övermorgon. <br />Hur länge i ugnen?? grader??TopFlitehttps://www.blogger.com/profile/08374279653581089571noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4698333631338097049.post-4154204503128467362018-01-27T04:24:27.763-08:002018-01-27T04:24:27.763-08:00nu börjar jag ba efter dina recept. Jag påbörjade ...nu börjar jag ba efter dina recept. Jag påbörjade min surdeg imorse!!!!!.....När du fyller på med mjöl tar du lika mkt vatten??TopFlitehttps://www.blogger.com/profile/08374279653581089571noreply@blogger.com